Hōʻikeʻike ʻano hōʻikeʻike hōʻikeʻike ʻo Remain's Spring/Summer 2025

I loko o kahi pale keʻokeʻo maʻemaʻe a me ke ala haiki, ua alakaʻi ʻo Asbjørn iā mākou i loko o kahi honua hana piha i ka māmā a me ka ikaika.

mea hana lole wahine

ʻO kaʻili a me ka lole e like me ka hula i ka lewa, e hōʻike ana i kahi nani kūikawā. Manaʻo ʻo Asbjørn ʻaʻole wale ka poʻe e nānā, akā e hana i kahi pilina pololei me kēia mau hoʻolālā a ʻike i ka nani a me ka mana o ke ʻano.

1. ʻO ka hoʻi ʻana o ka minimalism i nā makahiki 1990
ʻO ka hōʻiliʻili holoʻokoʻa e like me kahi huakaʻi i ka manawa, e hoʻopuka ana i ka lewa o ka '90s minimalism. Ua hoʻohui akamai ka mea hoʻolālā i ka lole paheʻe maʻemaʻe me ka silhouette maʻamau e hana i kahi hopena hiʻohiʻona maʻalahi akā nani.
ʻO ka ʻaʻahu melemele pata, me kona ʻoki pololei a me ka hoʻolālā liʻiliʻi kū i luna o ka ʻaʻahu heather hina hina, he mea nani ia i ka honua kiʻi.

mea hana lole ulaula

ʻIke ʻia ka paʻa pono ʻana o Asbjørn i ka hui pū ʻana o nā pālule capri a me nā pālule ākea ākea. ʻAʻole hoʻohui wale ka hoʻolālā V-neck hohonu i kahi mea pohihihi i kalole lōʻihi, akā hāʻawi pū kekahi i kahi ʻano hoʻowalewale a hoʻohaʻahaʻa. ʻAʻole ʻike ʻia kēia ʻokoʻa i ka ʻoki ʻana o kaʻaʻahu, akā, i loko o ke kiʻi o nā wāhine e hōʻike ana: koa a mālie, hou a me ka maʻamau.

2. Hoʻopili ka nani o nā kiko'ī me nā mea
Hōʻike ʻia ka nānā nui ʻana o Asbjørn i nā kikoʻī i ka hui kūʻokoʻa o nā ʻili luna a me nā pālule organze.
ʻO ka hui pūʻana o kaʻaʻahu kiʻekiʻe a me ka brassi-free, ka lole kuhukukū maikaʻi e hōʻike ana i ka wiwoʻole a me ka hilinaʻi o ka wahine,ʻoiai ka neckline kiʻekiʻe a mekapa lōʻihie hōʻike i kona nani a me kona ʻano kūpono. Hoʻopili kūpono kēia ʻano hoʻolālā i ka ʻokoʻa a me ka paʻakikī o nā wahine o kēia wā.
I ka hoʻonani ʻana o kēlā me kēia ʻāpana lole, hoʻohui nā kāhiko kālā Agmes i kahi luster ʻokoʻa i ke ʻano holoʻokoʻa. ʻO kēia mau hina hina a me nā beige i hoʻonohonoho i ka leo o ka hōʻiliʻiliʻana,ʻoiaiʻo ka'ahuʻula poppy infrared a me ka emerald green leather bomber jacket i lilo i mau kiko o nā hōkū, e hāʻawi ana i ka hōʻiliʻili i ke ola kūikawā.

mea hana lole maʻamau

3. Nā manaʻo hana no ka wā e hiki mai ana
Ke hoʻomau nei ka luna hoʻolālā hoʻolālā i ka ʻimi a me ka hana hou ma lalo o Remain, e hoʻoikaika nei e hana i kahi kapa lole wahine i maʻalahi a hana. ʻAʻoleʻo ia e hoʻololi i nā kiko'ī a ke koi mau nei i ke kaulike o ka hemolele a me ka pono.
ʻAʻole iʻikeʻia kēia manaʻo i ka hoʻolālā wale nō, akā, komo pū i loko o kēlā me kēia kiko'ī a me ka hōʻikeʻana o ka brand, i hiki i kēlā me kēia wahine ke loaʻa iā ia iho i ka kohoʻana a hōʻike i konaʻano.

mea hana lole china

3. ʻO ke kamaʻilio ma waena o ke ʻano a me ke kanaka iho
ʻO ka Remain's Spring/Summer 2025 ready-to-wear fashion show ʻaʻole ia he ʻahaʻaina ʻike wale nō, akā he kamaʻilio hohonu hoʻi e pili ana i ke ʻano a me ke kanaka iho.
ʻO ka wehewehe hou ʻana o Asbjørn i ka minimalism o nā makahiki 90 e hiki ai iā mākou ke nānā hou i ka ʻokoʻa o nā ʻano wahine a me ke ʻano. Ma kēia hōʻike hoʻoulu ʻia, kāhea kēlā me kēia ʻāpana iā mākou e ʻimi, ʻike, a hoʻokumu i kahi pilina hohonu me ke ʻano.
E like me ka manaʻo o Asbjørn, e loaʻa i kēlā me kēia mea nānā ko lākou leo ​​kūʻokoʻa i kēia hoʻolālā māmā.

mea hana lole wahine

Hoʻomaka kēia huakaʻi kiʻi me nā leo o ka mōʻaukala, hele i ka mālamalama o ka wā hou, a hiki i ka piko o ke akamai. Me ko lākou noʻonoʻo a me ka hoihoi, ua ulana nā mea hoʻolālā i kahi kiʻi nani i ka manawa a me ka lewa, e kono ana iā mākou e ʻike i kēia ʻahaʻaina ʻike a me ka naʻau.
ʻO Remaire2025 pūnāwai a me ke kauwela ʻaʻole ia he hōʻikeʻike kiʻi wale nō, akā he huakaʻi uhane nō hoʻi, he ʻike maikaʻi i ka manawa. I loko o kēia kai o ka noʻonoʻo, ʻike mākou i kahi kumu hoʻoikaika.


Ka manawa hoʻouna: Sep-27-2024